Health Mate Therapeutische Infraroodcabines: een zegen voor je gezondheid

Er is een kleine revolutie ontketend in saunaland! De nieuwste generatie zweetcabines maakt gebruik van infraroodtechnologie, wat je lichaam zeven maal beter ontgift en een groot aantal medische klachten verlicht. Corinne, zaakvoerdster van DC Infrarood, spreekt uit ondervinding.

Natuurlijke remedie tegen spier- en gewrichtspijnen

Corinne: “Sinds mijn 20ste heb ik te kampen met ernstige gewrichts- en spierpijnen als gevolg van fibromyalgie. Mijn man Dirk vond mij veel te jong om zo te sukkelen met mijn gezondheid en is beginnen zoeken naar oplossingen tot hij bij infraroodtherapie uitkwam. Ik ging al regelmatig naar de sauna omdat de warmte spierpijn verlicht, maar dat hielp slechts voor de duur van de sessie. De Health Mate infraroodcabine bleek effectiever en mijn man wist me te overtuigen er een aan te schaffen voor thuis. Het was toen absoluut niet mijn bedoeling om zelf ooit verdeler te worden.”

Nadat ik echter enkele maanden de cabine gebruikte, merkte ik plots dat mijn gezondheid sterk verbeterd was. Eerst stond ik er niet bij stil dat hetdoor de infrarood kwam, maar nu ik inmiddels al een paar jaar amper nog naar de kinesist ben gemoeten terwijl die me vroeger soms tot drie keer per week zag, is het wel duidelijk. Ik neem ook geen medicatie meer. Twee a` drie maal per week IR therapie fungeert nu als mijn natuurlijke pijnstiller. Infrarood heeft een bewezen gunstig effect op een groot aantal ziektebeelden. Van mensen met hart- of luchtwegenproblemen, huidaandoeningen of artrose tot diabetici of personen met depressie die mentaal zullen opkrikken door de infraroodtherapie (en de lichttherapie). Omdat de infraroodsauna droog is en zeer geleidelijk opwarmt, kan zo goed als iedereen ervan genieten. Zelfs mijn hondje komt op aanraden van de dierenarts mee in de cabine, om reuma te voorkomen! (lacht)
Het liefst had ik Health Mate nog 20 jaar eerder leren kennen en daarom besloten mijn man en ik een jaar geleden om DC Infrarood op te starten om de cabines van Health Mate meer bekendheid te geven. Ik ben geen geboren verkoopster maar ik weet wel wat het voor mijn gezondheid gedaan heeft en dat wil ik graag doorgeven aan anderen.

Verdrijft gifstoffen uit uw lichaam

Health Mate verbetert de levenskwaliteit van vele mensen met een chronische ziekte, maar ook wie niets mankeert, verschaft het wonderen. Zo verlies je in een infraroodcabine o.a. tot zeven maal meer toxische stoffen dan in een gewone sauna. Infraroodstralen werken immers rechtstreeks in op je lichaam: ze brengen watermoleculen in beweging waardoor je lichaam opwarmt, zonder dat de omgevingstemperatuur stijgt. Het is daarom onnodig om zoals in een gewone sauna de temperatuur op te drijven tot 80°-100°C. Je hoeft bijgevolg ook geen water te verdampen om de hitte draaglijk te houden, maar kiest zelf hoe warm je het wil hebben. Bij een comfortabele 55°C in de infraroodcabine zal je al dubbel zoveel transpireren (en dus ook meer gifstoffen afvoeren) dan bij een verstikkende 95°C in een gewone sauna. De infraroodstraling heeft trouwens niet enkel een heilzaam effect op je afweersysteem, celvernieuwingsproces en spieren; terwijl jij ontspant is je lichaam bovendien hard aan het werk om warmte af te voeren. Zo verbrand je al zittend calorieeën en cellulitis! Eén saunasessie van 45 minuten staat gelijk aan een half uur sporten.

Levenslange garantie

Infraroodtherapie van Health Mate wordt al sinds 1967 gebruikt in de medische wereld en de NASA ontdekte dat straling met een golflengte tussen 4000 en 16.000nm hetzelfde ritme heeft als het water in onze cellen. Deze stralingselementen zijn daarom door Health Mate gepatenteerd. Health Mate maakt dan ook gebruik van de niet-zichtbare B en C golven die voor de heilzame werking zorgen. Perfect veilig voor thuis dus! Ook op gebruiksgemak scoort de Health Mate hoog. Je mag hem overal plaatsten en plugt hem gewoon tien minuutjes voor gebruik in het stopcontact. Het rode Canadese cederhout werkt schimmelwerend waardoor je er zo goed als geen onderhoud aan hebt.
En last but not least: Health Mate is met meer dan 34 jaar ervaring pionier op vlak van IR-therapie en biedt levenslange garantie op haar cabines. Zo heb je absoluut niets meer om over te stressen!

DC INFRAROOD
Brusselsestaanweg 461
Gentbrugge
09 231 25 85  –  0477 70 83 86  –  0495 21 77 47
www.dc-infrarood.be